Art Harder x Melkweg

Art Harder x Melkweg

Mijn generatie

Upstairs
voorverkoop:

Prijs € 8,50

deur

Prijs € 10

.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Art Harder x Melkweg

Mijn generatie

Met: Ronald Snijders, Anne-Fay, Kaascouse, Tastic, Justin de Jager, Tosca Knauf, Ginge

“Vroeger was alles beter!" "De jeugd van tegenwoordig weet niet wat ze wil.”

Dat generaties clashen is van alle tijden, maar is dat omdat ze zo verschillend zijn? Zijn de jongeren van nu echt zo anders als die van toen? Welke waarden vertegenwoordigt een generatie? Wat nemen we mee van de vorige en wat laten we in het verleden liggen?

Art Harder, een spoken word event voor schrijvers, dichters, artiesten en performers uit verschillende disciplines, organiseert in de Melkweg een avond over MIJN GENERATIE.

Art Harder bestaat twee jaar en heeft voor deze speciale Melkweg editie zeven woordkunstenaars, muzikanten en dansers uitgenodigd om in duo’s te reageren op het thema.

Ronald Snijders is absurdist, schrijver en programmamaker, en tourt momenteel met zijn nieuwe theatershow Groot Succes 2. Zijn voorlaatste programma WELKE SHOW (2016) werd genomineerd voor de Poelifinario, de prijs voor het beste cabaretprogramma van dat seizoen. Zijn meest recente publicatie is Kopdichtbundel, een verzameling voor Het Parool geschreven gedichten bestaande uit krantenkoppen.

Zangeres Anne-Fay bracht vorig jaar haar debuutsingle Lioness uit. Na jarenlange ervaring bij het veelbekroonde ZO! Gospel Choir, optredens met Oleta Adams, Kamasi Washington en een tour met Alain Clark, presenteert ze zich met een verrassende mix van hiphop, soul en gospel, waarin ze haar ervaringen bij

Kaascouse heeft bij het grote publiek naam gemaakt door het BNN programma The Next MC te winnen, maar oplettende hiphop- en battlerapfans kenden hem al van Youtube succes PunchOutBattles of de talkshow Grote Gezeik. Kaascouse werkt aan zijn debuutalbum: hiphop vol ongecensureerde humor.

Met de release van zijn EP Gevoelige Snaar is Tastic terug in de Nederlandse urban scene. Na een muzikaal avontuur in Zuid-Afrika is Stefan Duran klaar om iedereen in Nederland kennis te laten maken met zijn trappy, RnB-ish indie hiphop sound: geen doorsnee urban!

Ginge begon nog maar kort geleden met het schrijven van teksten en toch maakt ze al indruk met haar soulvolle R&B nummers. Haar ervaring in het theater versterkte haar bijzondere dictie en subtiele timing.

Justin de Jager en Tosca Knauf bekwaamden zich als professioneel danser in verschillende stijlen. Ze zijn actief als docent bij verschillende opleidingen en werken aan hun ontwikkeling als maker.

  • zaal open: 20:00
    aanvang: 20:30
    NB: na aanvang geen toegang
  • Tweet this
Tastic
Kaascouse
Ronald Snijders
Anne-Fay
Ginge