Arts of Resistance: Music program

Arts of Resistance: Music program

OZ
regular ticket:

Prijs € 28,75

Tickets

Low income

Prijs € 17,25

Solidarity ticket

Prijs € 40,25

Gratis voor We Are Public

The ticket gives you entry to the entire festival program, including music, talks, films, performances and an exhibition. We sell tickets in different price-ranges. So this is pay as you like/can. If you can't afford a ticket but you do want to join the festival, please send an email to theartsofresistance@gmail.com

Arts of Resistance: Music program

Arts of Resistance is ontstaan vanuit de visie om kunst en activisme samen te brengen. Dit initiatief brengt met een gelijknamig festival een eerbetoon aan de anti-imperialistische verzetskunst van toen en nu. Want kolonialisme leeft door in het heden. Op zaterdag 27 augustus komt het anti-imperialistische verzet in Amsterdam tot leven met een gevarieerde en inspirerende line-up in ons pand: van hiphop tot afrobeat, dans en film, spoken word en talks... Wees erbij!

Ons muzikale programma brengt je het beste van lokale en internationale rebel music, van revolutionaire hiphop tot Afro-beat. Onze headliner, Lowkey, is een underground legende van de Britse hiphopscene, die zijn anti-imperialistische boodschap op een rauwe wijze naar de massa brengt met boom-bap beats. Lowkey wordt ondersteund door de politieke vluchtelingen en hiphopartiesten Marikit en Yero, die hun engagement voor de Filippijnen en Mauritanië in hun teksten dragen.  De avond word gehost door Keyote. Verder keert El Gato Andino, terug op het podium na een onderbreking van 10 jaar om de avond op te warmen door plaatjes te draaien van revolutionaire muziek uit Chili en daarbuiten. De huisband van Afrogrooves begeleid je daarna tot in de vroege uurtjes met hun karakteristieke afro-beat en high-life sound.

Afrogrooves zal ook een open-jamsessie faciliteren, zoals alleen zij dat kunnen. Dus neem je instrument mee and show us what you got!

Lowkey
Afrogrooves
Yero Gaynaako
Marikit Saturay
Keyote
El Gato Andino

Voor updates over de line-up en meer informatie over de artiesten kun je de website van Arts of Resistance bezoeken.

 • 19:30: DOORS OPEN
  20:00-22:10: EL GATO ANDINO
  22:10-22:25: MARIKIT
  22:25-22:35: KEYOTE
  22:35-22:55: YERO
  22:55-00:15: LOWKEY
  00:15-01:00 AFROGROOVES BAND SET
  01:00-02:15 OPEN JAM-SESSION HOSTED BY AFROGROOVES
  02:15-02:45 AFROGROOVES BAND SET
  02:45-03:00 WALK-OUT
 • Tweet this


Melkweg tipt