Ashe

Ashe

OZ

Prijs € 18,40*

Uitverkocht

Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Ashe

De 28 jarige singer-songwriter Ashe uit Californië maakt in september haar Nederlandse live debuut bij ons in de OZ. Haar gloednieuwe album 'Ashlyn' is gevuld met waanzinnige moderne popliedjes en melodieën die van de ene regel naar de andere overspringen van kinderlijke eenvoud naar geraffineerde complexiteit.  De lyrics zijn soms misschien weemoedig of boos (we vermoeden dat de oorspronkelijke tekst in "Me Without You" misschien niet "go find yourself" was), maar er zit warmte in, zelfs in het hartverscheurende "Ryne's Song," voor een broer die vorig jaar overleed. Al met al een zeer bijzonder debuutalbum van een reusachtig jong talent wiens debuut je niet wil missen. Dit wordt een hele grote!
 

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.

    Het is niet toegestaan om eerder dan twee uur voorafgaand aan de opening van de zaal naar de Melkweg te komen, dit vanwege veiligheid en om de overlast voor onze omgeving te beperken.
  • Tweet this

Melkweg tipt