And So I Watch You From Afar

And So I Watch You From Afar

OZ

Prijs € 19,55*

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

And So I Watch You From Afar

Support: Catalan!

De drie Ieren van And So I Watch You From Afar uit Belfast staan sinds hun eerste EP’s garant voor de meest heavy mix van instrumentale postrock en complexere mathrock die er is. En voor uiterst energieke,hyperactieve liveshows als wervelstormen. ‘This Is Our Machine And Nothing Can Stop It’ was niet voor niets de titel van het mini-album waarmee ASIWYFA in 2007 debuteerde. Geen woord van gelogen, zeker niet als het om de heftige concerten van de band gaat. Deze Ieren maken van hun shows fysieke ervaringen door verstilde stukken af te wisselen met brokken razendsnel, naar metal knipogend geweld, waar ze zelf volledig in op gaan.

Het Noord-Ierse kwartet heeft inmiddels vijf albums uitgebracht en alle grote festivals gespeeld zoals Dour, Lowlands, Paaspop, Incubate en Graspop waar de band het publiek keer op keer met open mond achterliet.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • 19:30 zaal open
    20:00 Catalan!
    21:00 And So I Watch You From Afar
  • Spotify
  • Tweet this
And So I Watch You From Afar "A Slow Unfolding Of Wings" (Official Video)

Melkweg tipt