Astrid S

Astrid S

World Tour Part One

OZ

Prijs € 23*

Verplaatst

Dit concert is verplaatst naar 4 november, vanwege onvoorziene omstandigheden. Reeds gekochte tickets en lidmaatschappen blijven geldig. Mocht je onverhoopt niet kunnen op de nieuwe datum dan is het mogelijk om restitutie aan te vragen bij Ticketmaster via http://bit.ly/TicketmasterContactMW.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Astrid S

World Tour Part One

Support: Emma Steinbakken

Let op: dit concert is verplaatst naar woensdag 4 november. Reeds gekochte tickets en lidmaatschappen blijven geldig. 

De Scandinavische pop-koninginnen Tove Lo en Zara Larsson hebben een troon moeten bijschuiven voor Astrid S. De 23-jarige begon op jonge leeftijd aan haar glansrijke muziekcarrière en haar aanstekelijke elektronische pop helpt haar in raptempo naar sterrendom. In 2017 stond ze al in een uitverkochte OZ en nu komt ze terug, bewapend met een berg nieuwe singles en een langverwacht debuutalbum op komst. En niet geheel onbelangrijk: haar grootste tour ooit is volledig klimaatneutraal, met goedkeuring van de Verenigde Naties!

Support van deze avond is Emma Steinbakken! Deze 17-jarige Noorse zangeres is met haar emotionele popsongs one to watch. Met prachtige songs als "Not Gonna Cry" belooft dat een mooie avond te worden!

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Spotify
  • Tweet this
Astrid S - When Love Takes Over (Acoustic Cover)

Melkweg tipt