Astrid S

Astrid S

World Tour Part One

OZ

Prijs € 23*

Verplaatst

Dit programma is vanwege de maatregelen rondom het coronavirus in eerste instantie verplaatst van 1 april 2020 naar 4 november 2020 en wordt nu verplaatst naar 3 november 2021. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor deze nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Astrid S

World Tour Part One

Support: Emma Steinbakken

Vanwege de coronapandemie gelden er op dit moment nog steeds aanvullende maatregelen met betrekking tot het organiseren van evenementen. Om deze reden is het helaas niet mogelijk om dit optreden op 4 november plaats te laten vinden en zijn we genoodzaakt de show opnieuw te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum. Uiteraard zijn we hard op zoek naar een vervangende datum. Zodra deze bekend is, ontvang je hierover een e-mail van onze ticketingpartner Ticketmaster.

De Scandinavische pop-koninginnen Tove Lo en Zara Larsson hebben een troon moeten bijschuiven voor Astrid S. De 23-jarige begon op jonge leeftijd aan haar glansrijke muziekcarrière en haar aanstekelijke elektronische pop helpt haar in raptempo naar sterrendom. In 2017 stond ze al in een uitverkochte OZ en nu komt ze terug, bewapend met een berg nieuwe singles en een langverwacht debuutalbum op komst. En niet geheel onbelangrijk: haar grootste tour ooit is volledig klimaatneutraal, met goedkeuring van de Verenigde Naties!

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Spotify
  • Tweet this
Astrid S - The First One (Official Music Video)

Melkweg tipt