• Concert

Baby Rose & James Vickery

OZ

  • Prijs:
  • € 18,40
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Helaas kan deze show omwille van onvoorziene omstandigheden geen doorgang vinden. Je ontvangt hierover nog een e-mail van Ticketmaster. Het bedrag van kaarten en lidmaatschappen wordt automatisch teruggestort.

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

Get ready for an evening with Baby Rose & James Vickery! Singer-songwriter en producer Baby Rose staat bekend om haar unieke en rijke stem, die zich perfect leent voor krachtige ballads. Met eerlijke en kwetsbare teksten probeert Rose andere te helpen in het verwerken van gevoelens, en een healing plek te vinden. Eerder dit jaar bracht de zangeres haar tweede album ‘Through and Through’ uit, het eerste album onder het Secretly Canadian Label.

James Vickery is het nieuwe gezicht van UK R&B. Met zijn razend populaire COLORS-sessie, die 33 miljoen keer bekeken is, trok James de aandacht van vele internationale bewonderaars. Ondanks zijn auditieve beperking, is James Vickery door en door een live-artiest en was hij o.a. te bewonderen op Glastonbury, MELT festival en Java Jazz. Onlangs kwam Vickery’s debuutalbum ‘Songs That Made Me Feel’ uit, waarop R&B-legende Musiq Soulchild en het hiphopduo EARTHGANG te horen zijn.