Bad Nerves

Bad Nerves

Upstairs

Prijs € 12,50*

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Bad Nerves

Bad Nerves is een vierkoppige band uit oost Londen, gevormd in een vochtige garage met maar een doel voor ogen: Zo snel mogelijk spelen en van hook naar hook springen. Het resultaat was hun eigen merk tering snelle power-pop / garage punk. Met hun eerste twee demo’s vergaarden ze ‘New Name’ en ‘Future Firsts’ plays op Radio One in 2016. Gary Crowley van BBC Introducing omschreef hun geluid als “200 mijl per uur Supergrass” en maakte hun ‘featured artist’ op de BBC Introducing London show. 

Nu er een officiele single release aan komt en live optredens bij Phil Taggart’s SLACKER club night en Live At Leeds festival, zijn ze klaar om te ontploffen, precies zoals NME voorspelde in hun top 100 voor 2017.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt