Bang Bang Romeo

Bang Bang Romeo

Upstairs

Prijs € 11,50*

Afgelast

CJP

Prijs € 8,65

Het is helaas niet gelukt om een vervangende datum voor dit programma te vinden. Kaartkopers ontvangen per mail bericht over de verdere afwikkeling.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Bang Bang Romeo

Het is helaas niet gelukt om een vervangende datum voor dit programma te vinden. Kaartkopers ontvangen per mail bericht over de verdere afwikkeling.

Anastasia Walker is niet alleen een fantastische zangeres, maar ook een belangrijke spreekbuis voor de LGBT-gemeenschap in Groot-Brittannië. Samen met kompanen Ross Cameron en Richard Gartland maakt ze als BANG BANG ROMEO muziek die klinkt als een Tarantino soundtrack. Het trio mocht het voorprogramma van P!nk verzorgen, en tourde met The Killers, Foo Fighters en Kasabian. Ook speelden ze op Rock Werchter. Hun fanbase is groot, van de mediazender BBC tot Tony Lommi, gitarist van het legendarische Black Sabbath. Dit uitgesproken powertrio wil je zeker niet missen!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt