Benedict Cork

Benedict Cork

Upstairs

Prijs €14,40*

Uitverkocht

Dit programma is vanwege de maatregelen rondom het coronavirus in eerste instantie verplaatst van 3 december 2020 naar 7 april 2021 en wordt nu verplaatst naar 11 november 2021. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor deze nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.*** Dit programma wordt volgens de coronarichtlijnen georganiseerd. Je dient daarom een geldig coronatoegangsbewijs te laten zien bij de ingang. We volgen hierbij de actuele adviezen en regels van de overheid en het RIVM. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek: www.melkweg.nl/jouwbezoek

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Benedict Cork

De Britse singer-songwriter Benedict Cork mixt klassieke piano met oprechte storytelling. Na een residency in de befaamde Londense studio Fiction Studios was hij support voor onder andere Tom Walker, Emily King en speelde hij naast Stevie Wonder en Lionel Richie tijdens het British Summertime Festival vorig jaar. Zijn veelbelovende EP Piano Tapes Volume Tapes II verscheen onlangs en de tweede single 'One Last Song' is zijn nieuwste ballad.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt