Bexey

Bexey

Upstairs

Prijs € 14,95*

Verplaatst

Dit programma kan door de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus op deze datum niet doorgaan. Op korte termijn ontvangen kaartkopers meer informatie over de verdere afwikkeling hiervan.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Bexey

De jonge Bexey startte zijn carrière op SoundCloud, zoals veel van zijn peers. De emo rapper ging afgelopen jaren viraal met zijn tracks ‘Villain Tears’ , ‘Stay Alive’ ft. Fat Nick én ‘Nightslayer’ met niemand minder dan Lil Peep, die door velen gezien wordt als een van de belangrijkste artiesten voor de emo stroming binnen hiphop. Hij volgde de hits op met zijn recentste single ‘CUTTHROAT SMILE’, die werd gepremieerd op XXL, en op 30 april staat hij in onze Upstairs. Come see! 

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this


Melkweg tipt