Bishop Briggs

Bishop Briggs

Max

Prijs € 19,55*

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Bishop Briggs

Support: Yoke Lore

Met een stem waar je met geen mogelijkheid omheen kan maakte zangeres Bishop Briggs in 2015 furore met de single ‘Wild Horses’. Na nog een aantal hitsingles kwam in 2018 dan eindelijk de langverwachte debuutplaat ‘Church of Scars’ vol alternatieve indie-pop met steeds weer die indrukwekkende stem. Als je Bishop Briggs googlet kan het zijn dat je bij een Schots dorp terecht komt. De zangeres heeft de Schotse roots van haar ouders, werd geboren in Londen, groeide op in Tokyo en Hongkong en vertrok op haar achttiende naar Los Angeles om haar muzikale dromen waar te maken. 

Met shows op SXSW, Coachella, The Tonight Show Starring Jimmy Fallon en meer dan 3 miljoen streams op Spotify is dat allang geen droom meer.  “Just the boost you needed for that Friday night going-out playlist. (Or any playlist, for that matter.)” schreef Nylon Magazine over Bishop Brigg en wij zijn het daar roerend mee eens. Voeg dus toe aan je playlist en scoor een ticket voor deze te gekke nieuwe artiest. 

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • 19:00 zaal open
    19:30 Yoke Lore
    20:30 Bishop Briggs
  • Tweet this


Melkweg tipt