Blood Youth

Blood Youth

Upstairs

Prijs € 15,30*

Gratis voor jaarleden

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Blood Youth

support: Skywalker

Kaya Tarsus verloor zijn baan, zijn relatie en zijn band ging uit elkaar. Allemaal tegelijk. Hij verhuisde naar Spanje en was bijna letterlijk verdwaald. Tot hij een kleine zes maanden later een telefoontje kreeg van Chris Pritchard die een band was begonnen en een zanger zocht. Kaya vloog terug en voilá: Blood Youth was geboren. maar, de band is meer dan een goed verhaal. Blood Youth maakt lekkere melodische hardcore in de stijl van Every Time I Die en Stick To Your Guns, maar met invloeden van bands als Korn en The Dillinger Escape Plan. Komt dat zien!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt