Blossoms

Blossoms

OZ
€ 14 + lidmaatschap
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Blossoms

support: Declan McKenna

De 80's indie rock van Blossoms houdt de gemoederen al een tijdje bezig. De single 'Charlemagne' was in januari 3FM megahit en is genomineerd voor Song van het Jaar 2016. The Guardian schaarde de band al naast The Last Shadow Puppets, The Stone Roses en The Doors en ze speelden afgelopen zomer festivals als Glastonbury en Rock Werchter volledig plat. Het debuutalbum, geproduceerd door The Coral zanger James Skelly, steeg meteen naar de top van de Engelse hitlijsten. Ze stonden hier onlangs nog in het voorprogramma van Jake Bugg en gelukkig komen ze terug met een eigen headline show!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

Declan McKenna


Melkweg tipt