Bob Wayne

Bob Wayne

Lovelee
€ 12 + lidmaatschap

Gratis voor jaarleden

Let op! Er is een combiticket verkrijgbaar voor het concert van Bob Wayne in de Sugar Factory en The Legendary Shack Shakers diezelfde dag in Paradiso om 17:00 uur. De prijs hiervan is €20,- incl. daglidmaatschap: http://www.ticketmaster.nl/event/153367?brand=nl_melkweg

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Bob Wayne

Bob Wayne begon als roadie bij Hank (Williams) III, één van de bekendste countryrockers ter wereld. Inmiddels is hij samen met zijn begeleidingsband The Outlaw Carnies al jaren zelf eigenlijk constant op tournee. De opzwepende outlaw country van deze redneck is geïnspireerd door het leven 'on the road’, met teksten over truckers, vrouwen en BBQ's, en is een regelrechte aanrader voor iedereen met een hart voor rock & roll. Afgelopen voorjaar kwam zijn laatste plaat 'Hits The Hits' uit met knallende countryversies van bekende hits als 'Under The Bridge', 'Crazy' en 'All About That Bass', geïnspireerd op de American Recordings van zijn grote voorbeeld Johnny Cash. Heeeeehaaaw! 

Er is vanaf 23 september ook een combiticket à €20,- incl. daglidmaatschap verkrijgbaar voor het concert van Bob Wayne en het concert van The Legandary Shack Shakers in de kleine zaal van Paradiso om 17.00 uur. Om het combiticket te bestellen klik hier!

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Spotify
  • Tweet this
Bob Wayne - Driven By Demons [official video]

Melkweg tipt