Body Count feat. Ice-T

Body Count feat. Ice-T

Max

Prijs € 40,90*

Uitverkocht

Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Body Count feat. Ice-T

Support: Powerstroke

Come on come on, make some noise… De legendarische metal band met de wereldberoemde frontman Ice-T komt weer naar Amsterdam. Samen met gitarist Ernie C stond deze übergangster begin jaren ’90 aan de wieg van de crossover tussen metal en hiphop. De band zorgde voor veel controversie door geen enkel blad voor de mond te nemen en nummers als 'KKK Bitch', 'Evil Dick' en vooral het beruchte 'Cop Killer' brachten veel opschudding teweeg in de Verenigde Staten. Het album ‘Manslaughter’ uit 2015 betekende na acht jaar stilte een glorieuze terugkeer van Body Count, maar het nieuwe album Bloodlust gaat daar nog even kneiterhard overheen. 

Dit zesde studio album klinkt, net als diens voorganger, überdik en hangt aan elkaar van trashy riffs, gitaarsolo’s en boze vocalen! Samen met kernlid Ernie C, en een band die eindelijk eens wat langer bij elkaar is gebleven, trekt Ice-T weer als vanouds van leer tegen het establishment en het geweld in thuisland VS. Maak je op voor een gewelddadige set en kom keihard meeschreeuwen; I got my brain on hype, Tonight will be your night! 

  • 19:30 zaal open
    20:00 Powerstroke
    21:00 Body Count feat. Ice-T
  • Spotify
  • Tweet this
BODY COUNT - This Is Why We Ride (OFFICIAL VIDEO)

Melkweg tipt