Brantley Gilbert

Brantley Gilbert

OZ
€ 17,50 + lidmaatschap
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Brantley Gilbert

Support: Sunday Kids

Brantley Gilbert is een jonge Amerikaanse country-rocker uit de staat Georgia, die de laatste jaren enorm veel succes heeft in zijn thuisland. De zanger schrijft zowel zijn eigen nummers als voor andere artiesten en scoorde grote hits met nummers als 'Bottoms Up' en 'You Don't Know Her Like I Do'. Ook live staat Gilbert zijn mannetje en hij is vele dagen per jaar on the road. Hij deelde zelfs al het podium met Willie Nelson! Tijd dus voor Brantley om Europa aan te doen en gelukkig slaat hij Amsterdam niet over.

Brantley Gilbert staat bekend als een genereus en patriottisch mens. Onlangs nam hij deel aan een motortocht van het ‘Wounded Warrior Project’ en zijn laatste single 'One Hell Of An Amen' wordt door militairen en hun families zeer gewaardeerd. Ook heeft hij onlangs aangekondigd een benefietconcert te gaan organiseren voor de familie van de slachtoffers van de terreurdaad in Chattanooga (Tennessee).

Support zal worden verzorgd door Sunday Kids. Hoewel de bandnaam anders doet vermoeden, zijn de leden van de Amsterdamse rockband Sunday Kids beslist geen zondagskinderen. Stoere mannen zijn het, met baarden, tatoeages en haar op de borst. Precies zoals je mag verwachten van een band die zich laat inspireren door de Amerikaanse popmuziek uit de sixties en seventies, maar ook oor heeft voor de zompige bluesy rock van The Black Keys, Kings of Leon en Black Rebel Motorcycle Club. 

  • 19:30 zaal open
    20:00 Sunday Kids
    21:10 Brantley Gilbert
  • Tweet this
Sunday Kids

Melkweg tipt