Broederliefde

Broederliefde

Max

Prijs € 20,15*

Uitverkocht

Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Broederliefde

De clubtour van Broederliefde komt weer naar de Melkweg! De vier heren uit Spangen, Rotterdam zijn de afgelopen paar jaar niet meer weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten en de successen blijven zich opstapelen. Hun album ‘Hard Work Pays Off 2’ brak het record van Frans Bauer door 14(!) weken lang op nummer 1 te staan en de opeenvolgende albums ‘We Moeten Door’ en ‘We Moeten Door 2’ sloegen net zo goed aan.

Met een grote en diverse fanbase zijn de Rotterdammers een van de meest geliefde Nederlandse acts van dit moment en wisten ze elk denkbaar podium om te toveren tot een intiem en gezellig Broederliefde-feest. Bewapend met nieuwe hits als “Officieel’, ‘Hoe Je Bent’ en ‘Night Vision’ hebben de mannen een groter arsenaal dan ooit tevoren en zal niemand naar huis gaan zonder schorre stem van het meezingen!

 

Broederliefde - Hoe Je Bent ft. Frenna (prod. Soundflow)

Melkweg tipt