Broen
Broen

Broen

Nordic Delight Festival

Upstairs
Nordic Delight Festival:

Prijs € 25,90*

CJP

Prijs € 23

Gratis voor We Are Public

Dit programma maakt onderdeel uit van Nordic Delight Festival

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Broen

Nordic Delight Festival

Het is niet overdreven om te zeggen dat je nog nooit zoiets als Broen hebt gehoord. Zangeres Marianna Røe en haar bandleden op drums, gitaar, synths en tuba weten muzikaliteit met puur vakmanschap te combineren. Hun experimentele popmuziek is gebouwd uit een kakofonie van stijlen en geluiden, waaronder r&b, rap, jazz, psychedelica en elektronica. Aangevuld met kleurrijke kostuums is een live optreden een betoverend geheel. Broen bracht in 2017 hun debuutalbum uit op het toonaangevende label Bella Union en werkt momenteel aan een nieuwe release. De band uit Trondheim staat al  jaren op onze shortlist, nu eindelijk op Nordic Delight!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this


Melkweg tipt