Bronnie

Bronnie

Upstairs

Prijs € 12,65*

M&G Ticket

Prijs € 25,30

VIP Ticket

Prijs € 37,95

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Bronnie

Support: Offshore / Danny Wright

Met welgeteld drie Top 3 EP's en een in een rap tempo groeiend leger fans in de UK, Europa én Amerika, is female pop punk queen Bronnie 100% klaargestoomd voor haar tweede headliner tour, waarvan de aftrap bij ons in de Melkweg plaatsvindt. Op haar derde en betwistbare beste release tot dusver, de EP getiteld 'Erase Me', worden haar ongetemde punkrock vocals meedogenloos over haar rocksound gestort, waarbij Bronnie haar signature catchy melodieën en eigenzinnige, herkenbare lyrics niet uit het oog verliest. Alle tracks van haar meest recente release zullen voorbij komen tijdens haar 'Geeks & Freaks' Tour. Come check her out!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

 • 17:30 zaal open VIP tickets
  18:15 zaal open M&G tickets
  19:00 zaal open
  19:30 Danny Wright
  20:15 Offshore
  21:00 Bronnie
 • Tweet this


Melkweg tipt