Bruce Springsteen: Western Stars (2019)

Bruce Springsteen: Western Stars (2019)

Cinema
voorverkoop:

Prijs € 10,50

Uitverkocht

Cineville gratis

Prijs € 0

deurverkoop

Prijs € 11

Geldig voor Cineville

Deze vertoning is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. Voor Cinevillepashouders is het nog wel mogelijk een beperkt aantal tickets te reserveren via info@melkweg.nl. Je kunt deze op vertoon van je pas vanaf 13:30 tot 14:45 op de dag van de voorstelling afhalen aan de kassa.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Bruce Springsteen: Western Stars (2019)

Inleiding: Jos Westenberg

Deze zondagmiddag is eenmalig de filmversie van ‘Western Stars’, het nieuwste album van Bruce Springsteen te zien. De documentaire behandelt de thema's liefde en verlies, eenzaamheid, familie en de onverbiddelijk voortschrijdende tijd, en vertelt met archiefbeelden, muziek en Springsteen’s persoonlijke bespiegelingen het verhaal van het album - zijn eerste in vijf jaar tijd. De film biedt fans over de hele wereld de enige kans om Springsteen alle 13 songs op het album te zien spelen, ondersteund door een band en een volledig orkest, onder het kathedraalachtige dak van zijn bijna 100 jaar oude schuur. Thom Zimny regisseerde de film samen met Springsteen, die hiermee zijn regiedebuut maakt.

Jos Westenberg van Springsteen-site 'Be True' geeft de inleiding bij deze filmvoorstelling. Hij is Springsteen-fan sinds 1984 en publiceert, naast zijn werk als wetenschappelijk onderzoeker, al 27 jaar over Springsteens muziek. Samen met medefan en redacteur Muriël Kleisterlee richtte hij in 2000 de website betrue.nl op waarmee ze de Nederlandstalige fans informeren over Springsteen en aanverwante artiesten. Met Sony Music Nederland organiseren ze releaseparties en previews rondom nieuwe Springsteen-releases. Jos en Muriël hebben twee Springsteen-boeken uitgegeven, Rising High (2004) en Magic Nights (2009), en schreven mee aan het boek 'Bruce en ik' van Leon Verdonschot.

 • Regisseur
  Bruce Springsteen, Thom Zimny
  Jaar
  2019
  Land
  VS
  Duur
  83 minuten
  Gesproken taal
  Engels
  Taal ondertiteling
  Nederlands
 • Spotify
 • Tweet this
Western Stars - Official Trailer


Melkweg tipt