Callum Beattie

Callum Beattie

Upstairs

Prijs € 13,60*

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Callum Beattie

De Schotse twintiger Callum Beattie is een tieneridool in the making! Zijn moderne popsongs in rockjasje hebben een ongekend grote hitpotentie en zijn dagelijks te horen op BBC Radio. Luister eens naar "We Are Stars" of "Man Behind The Sun", zie je de hordes fans al voor je?

Dit is misschien wel de laatste keer dat je Callum Beattie in een intieme zaal als onze Upstairs kunt bewonderen. Zijn energieke optreden heeft op Eurosonic Noorderslag al een geweldige indruk achtergelaten. En nu gaat hij de rest van Nederland veroveren!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt