Catching Flies - ADE LIVE

Catching Flies - ADE LIVE

Amsterdam Dance Event

Upstairs

Prijs € 32,20

Gratis voor We Are Public

passe-partout ADE LIVE Paradiso (16 oktober) en ADE LIVE Melkweg (17 oktober): https://frontoffice.paylogic.nl/?event_id=131809&point_of_sale_id=20670

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Catching Flies - ADE LIVE

Amsterdam Dance Event

Dit programma is onderdeel van ADE LIVE 2019. Het blokkenschema is hier te vinden.

Rechtstreeks uit Londen komt Catching Flies: DJ, producer en muzikant. Zijn sound is fijn glad en mellow als Flying Lotus en Bonobo. Net als laatstgenoemden helden mixt Catching Flies hip hop, soulvolle house en jazz tot een elektronische feel good vibe waar de geluksstofjes vrijelijk van vloeien.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 
Melkweg tipt