Chartreuse Instagram Livestream

Chartreuse Instagram Livestream

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Chartreuse Instagram Livestream

Vrijdagavond 23 oktober om 20:00 uur gaat de Britse indieformatie Chartreuse live met een concert op onze Instagram! Deze groep vrienden uit Birmingham kenmerkt zich met hun ambient dark-pop, met de tenen in een warm bad van folk en neo-soul met jazz-invloeden. Zou de naam van de band, die zich vernoemt naar een levenselixer gebrouwen door monniken in de Franse alpen, onthullen dat we nog veel meer van dit getalenteerde viertal gaan horen?

Voor liefhebbers van: Leifur James, Westerman

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Spotify
  • Tweet this
Chartreuse - Keep Checking Up On Me

Melkweg tipt