Chelsea Cutler

Chelsea Cutler

How To Be Human Tour

OZ

Prijs € 17,25*

Verplaatst

VIP

Prijs € 80

CJP

Prijs € 14,40

Dit programma kan vanwege de maatregelen rondom de coronacrisis helaas geen doorgang vinden op deze dag, maar we zijn op zoek naar een vervangende datum. Reeds gekochte tickets en eventuele lidmaatschappen blijven geldig. Kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over de verdere afwikkeling. Zodra een nieuwe datum gevonden is maken we deze bekend op onze website en in het Facebookevent en tevens ontvangen alle kaartkopers ook daarover een mail. VIP-pakket: 1 GA Ticket, Meet & Greet with Chelsea Cutler, Personal Photo with Chelsea Cutler, Exclusive Q&A Session, Early Entry, First Access to Merch Shopping,1 Commemorative Laminate De VIP / M&G-tickets worden aangeboden op initiatief van de artiest. Melkweg is niet betrokken bij de samenstelling en inhoud van deze pakketten.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Chelsea Cutler

How To Be Human Tour

Support: Alexander 23

Dit programma kan vanwege de maatregelen rondom de coronacrisis helaas geen doorgang vinden en helaas is het niet gelukt een vervangende datum te vinden. Kaartkopers ontvangen per mail bericht over de verdere afwikkeling.

De pas 22-jarige Chelsea Cutler werd in no time een ster van wereldformaat met haar lo-fi pop en herkenbare lyrics. In 2017 brak de jonge songwriter/producer door met de hit 'Your Shirt’, die ze volledig zelf schreef en produceerde en waarmee ze meer dan 50 miljoen streams op Spotify ving. Daarna ging het hard: zowel haar debuut-EP 'Snow In October' als het vervolg 'Sleeping With Roses' werd laaiend enthousiast ontvangen door critici. Ook dit jaar konden we niet om haar heen met tracks als 'Not OK' (met Kygo) en de gloednieuwe single 'Lucky'. En dat is precies wat we zijn, want komend jaar komt Chelsea's debuutalbum uit én komt ze met gloednieuwe muziek naar onze OZ!

Als support komt de Amerikaanse producer/zanger Alexander 23 mee, die je kunt kennen van zijn nieuwe single 'Lucky' met Chelsea Cutler! Daarnaast werd zijn nummer 'Another Summer Night Without You' werd eerder dit jaar gefeatured in seizoen 3 van de populaire tv-serie 13 Reasons Why.

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this

Melkweg tipt