Circle Jerks

Circle Jerks

40th Anniversary

OZ

Prijs € 23*

Uitverkocht

Dit is het verplaatste programma van 7 augustus 2020, dat vanwege de maatregelen rondom het coronavirus op de oorspronkelijke datum geen doorgang kon vinden. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Circle Jerks

40th Anniversary

De hardcore punks van Circle Jerks hebben de band vele malen ontbonden en weer hervormd en brachten over de decennia zes studioalbums uit, waaronder het veelgeprezen klassieke debuutalbum ‘Group Sex’ uit 1980. Ter ere van het 40-jarig jubileum van de band en van dit album zal Circle Jerks voor het eerst in meer dan tien jaar terug keren naar het podium in de klassieke bezetting, dus met Greg Hetson, Zander Schloss en Keith Morris.

Niemand belichaamt het geluid van Zuid-Cali hardcore zoals punkicoon Keith Morris dat doet. De carrière van Keith begon op zijn 21ste als frontman van Black Flag op de debuut EP Nervous Breakdown. 

In 1979 verliet hij Black Flag, waarna Ron Reyes en Henry Rollins hem opvolgde. Samen met gitarist Greg Hetson vormde hij toen de band Circle Jerks.

Punkrocklegende Keith Morris vocht tijdens zijn veertigjarige carrière bij Black Flag, de Circle Jerks en OFF !, tegen diabetes, drugs- en alcoholverslaving en de platenindustrie ... En hij schopt nog steeds als een malle. For old times sake! 

Support komt van de Londense punkband The Chisel. De band begon in 2020 en kreeg al snel een reputatie als een van de meest opwindende bands met tijdgenoten als Chubby & The Gang, Stingray en Big Cheese. Hun geluid is stevig geworteld in punk, maar met verschillende invloeden om een mix te creëren van Oi!, anarcho, UK-82 en hardcore.Melkweg tipt