City Sounds: Thirty Seconds To Mars

City Sounds: Thirty Seconds To Mars

NDSM Werf - Amsterdam Noord

Externe locatie

Prijs € 49,50

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

City Sounds: Thirty Seconds To Mars

NDSM Werf - Amsterdam Noord

Thirty Seconds To Mars

Thirty Seconds To Mars is één van de populairste rockbands van de laatste twintig jaar. De band rond de broers Jared en Shannon Leto bracht vorig jaar hun vijfde album America uit, met daarop onder meer de hits ‘Walk On Water’, ‘Dangerous Night’ en ‘Rescue Me’. De rockband uit Los Angeles verkocht miljoenen albums, scoorde talloze hits en staat bekend om hun spetterende optredens.  

VIP upgrade pakketten voor deze show zijn te koop via www.adventuresinwonderland.com.
Let op, alleen geldig in combinatie met een regulier ticket. Melkweg is niet betrokken bij de samenstelling van deze pakketten.

Het concertterrein is met een pontje gemakkelijk te bereiken vanaf Centraal Station en met de auto.

City Sounds
​Na tien jaar worden grootschalige open-air concerten weer toegevoegd aan het uitgebreide live-aanbod van Amsterdam. Met de concertreeks City Sounds brengt concertpromoter Friendly Fire Concerts zomerse openlucht shows terug in Amsterdam. De voormalige scheepswerf aan het IJ voelt grootstedelijk en uniek, doch intiem. Er is geen betere rockband denkbaar dan de Amerikaanse Thirty Seconds To Mars voor een unieke show in de openlucht, terwijl de zon langzaam ondergaat met de skyline van Amsterdam op de achtergrond. Dat is City Sounds!

  • 17:30 Terrein open
    19:15 The Amazons
    20:30 Thirty Seconds To Mars
  • Tweet this
Thirty Seconds To Mars - The Kill (Bury Me) (Official Music Video)

Melkweg tipt