Claim Your Sexuality: Fuck Like A Feminist

Claim Your Sexuality: Fuck Like A Feminist

Claiming Space Talk

Online
Pay as You Like: € 0 - € 10

Deze talk is gratis toegankelijk op zaterdag 6 maart via onze website. Wil je ons steunen? Koop dan alsnog een ticket, pay as you like.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Claim Your Sexuality: Fuck Like A Feminist

Claiming Space Talk

met Wiam, Belle Barbé, Taneesha Sijmons en Siham Amghar o.l.v. Mandy Woelkens

Seks is overal, maar zijn we echt seksueel vrij? Als vrouw* in contact staan met je seksualiteit ligt namelijk nog altijd ten prooi aan stereotype (gender)opvattingen. Vrouw en vrijuit praten over je seksualiteit, je orgasme, je poes? Er heerst een taboe op het laten zien van je lichaam en het omarmen van je seksualiteit, want liever niet te vaak, niet zo en plein public en graag in het jasje van de klinische context.

Vrouwen die wel openlijk hun seksualiteit laten zien en bespreken, bijvoorbeeld via social media, worden hierop vaak aangesproken en afgerekend. Wie bepaalt die kaders? Waarom lukt het nog altijd niet om ook daar eenieder de eigen ruimte te laten innemen?

In het kader van de Claiming Space expo gaan we tijdens deze talk met verschillende sprekers het gesprek aan over de seksueel vrije vrouw, de beeldvorming en soms pijnlijke gevolgen daarvan in het dagelijkse leven. Met artistieke presentaties van Larissa Esvelt en Madeline Swainhart, wiens kunstenaarspraktijk vertrekt vanuit het thema vrouwenbeeld, binnen deze talk nemen ze ons mee in hun werk en zienswijze.

Met Wiam, Belle Barbé, Taneesha Sijmons en Siham Amghar o.l.v. Mandy Woelkens

Deze talk wordt in het Nederlands gesproken.

*met de term vrouw bedoelen wij eenieder die zich identificeert als vrouw.

Noot: deze talk bevat nudity. Als Youtube de video verwijdert, kan je via vimeo hieronder verder kijken.

Claim Your Sexuality


Melkweg tipt