Conception

Conception

OZ

Prijs € 31,05*

Verplaatst

Dit programma is vanwege de maatregelen rondom het coronavirus in eerste instantie verplaatst van 14 mei 2020 naar 15 april 2021 en 14 april 2022 en wordt nu verplaatst naar 20 april 2023. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor deze nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum. Houd rekening met de eventueel dan geldende coronamaatregelen.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Conception

De Noorse hardrockband Conception staat in het in het progressieve metal-genre bekend om zijn melodische en ritmische muziek; een unieke, krachtige, maar ook dynamische mix, met invloeden uit flamenco, jazz en klassieke muziek. Na de release van het vierde album, Flow, viel de band uit elkaar, en zanger Roy Khan voegde zich in 1998 bij Kamelot.

Khan is inmiddels alweer enkele jaren weg bij die band en in 2018, ruim 20 jaar later, was de tijd daar voor een reünie én voor nieuw materiaal van Conception in de vorm van een EP getiteld My Dark Symphony. De line-up is weer dezelfde als toen, Roy Khan op zang, Tore Østby op gitaar, Ingar Amlien op basgitaar en Arve Heimdal op drums. 

Inmiddles is er hard gewerkt aan een vijfde studioalbum, dat in het voorjaar van 2020 is verschenen. Het duurde iets langer dan verwacht, maar in 2022 zullen de legends dan eindelijk weer in de tourbus stappen om deze 14 april 2022 voor Melkweg tot stilstand te brengen.

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this

Melkweg tipt