Conception

Conception

OZ

Prijs € 31,05*

Verplaatst

Dit programma is vanwege de maatregelen rondom de coronacrisis verplaatst naar donderdag 14 april 2022. Reeds gekochte tickets en eventuele lidmaatschappen blijven geldig. Kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen indien ze verhinderd zijn op deze nieuwe datum.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Conception

De Noorse hardrockband Conception staat in het in het progressieve metal-genre bekend om zijn melodische en ritmische muziek; een unieke, krachtige, maar ook dynamische mix, met invloeden uit flamenco, jazz en klassieke muziek. Na de release van het vierde album, Flow, viel de band uit elkaar, en zanger Roy Khan voegde zich in 1998 bij Kamelot.

Khan is inmiddels alweer enkele jaren weg bij die band en in 2018, ruim 20 jaar later, was de tijd daar voor een reünie én voor nieuw materiaal van Conception in de vorm van een EP getiteld My Dark Symphony. De line-up is weer dezelfde als toen, Roy Khan op zang, Tore Østby op gitaar, Ingar Amlien op basgitaar en Arve Heimdal op drums. 

Momenteel wordt er gewerkt aan een vijfde studioalbum, dat in het voorjaar van 2020 zal verschijnen. Daarna zullen de legends weer in de tourbus stappen om deze donderdag 14 mei voor Melkweg tot stilstand te brengen.

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this

Melkweg tipt