Cool Japan Anime: One Piece - Stampede (2019)

Cool Japan Anime: One Piece - Stampede (2019)

Melkweg x Tropenmuseum - Première

Cinema
voorverkoop:

Prijs € 10,50

Verplaatst

Cineville gratis

Prijs € 0

deurverkoop

Prijs € 11

Geldig voor Cineville

Dit programma kan door de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus op deze datum niet doorgaan. Uiterlijk 31 maart ontvangen kaartkopers meer informatie over de verdere afwikkeling hiervan.

Let op: dit evenement is verplaatst

Cool Japan Anime: One Piece - Stampede (2019)

Melkweg x Tropenmuseum - Première

Na de succesvolle reeks in het kader van de tentoonstelling 'Cool Japan' gaan we samen met Tropenmuseum door met het brengen van de beste anime naar het grote doek.

'One Piece: Stampede' is een Japanse geanimeerde actie- en avonturenfilm geregisseerd door Takashi Otsuka en geproduceerd door Toei Animation. Het is de veertiende speelfilm van de One Piece-filmserie, gebaseerd op de gelijknamige manga geschreven en geïllustreerd door Eiichiro Oda. Met de film wordt het 20-jarig bestaan van deze anime herdacht.

​De crew van de Straw Hats doet mee aan een race om de schat van Gol D. Roger te vinden. Er is één probleem: een voormalig lid van Roger’s bemanning, Festa, is uit op wraak en saboteert de boel door dodelijke vallen uit te zetten. Alle weddenschappen worden stilgelegd en de meest iconische piraten uit de geschiedenis van One Piece gaan samenwerken in deze ultieme show down, zoals je die nog niet eerder zag!

 • Regisseur
  Takashi Otsuka
  Jaar
  2019
  Land
  Japan
  Duur
  101 minuten
  Gesproken taal
  Japans
  Taal ondertiteling
  Nederlands
 • Tweet this
"ONE PIECE STAMPEDE" | Official Trailer