Cool Japan Anime: Weathering With You (2019)

Cool Japan Anime: Weathering With You (2019)

Melkweg x Tropenmuseum - Special preview curated by Chu

Cinema
voorverkoop:

Prijs € 10,50

Uitverkocht

Cineville gratis

Prijs € 0

deurverkoop

Prijs € 11

Geldig voor Cineville

Voor Cinevillepashouders is het mogelijk een ticket te reserveren via info@melkweg.nl. Je kunt deze op vertoon van je pas vanaf 19:45 tot 21:00 op de dag van de voorstelling afhalen aan de kassa.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Cool Japan Anime: Weathering With You (2019)

Melkweg x Tropenmuseum - Special preview curated by Chu

Ondertiteling: Nederlands

Na de succesvolle reeks in het kader van de tentoonstelling 'Cool Japan' gaan we samen met Tropenmuseum door met het brengen van de beste anime naar het grote doek. Rond de nieuwe expositie ‘What A Genderful World’ vertonen we een reeks anime met sterke vrouwelijke hoofdrollen. Deze speciale preview is curated by Chu.

'Weathering With You' is de nieuwe anime van Makoto Shinkai. Zijn vorige film 'Your Name' uit 2016 is de meest succesvolle anime aller tijden, dus de verwachtingen zijn hooggespannen! In de film verlaat de scholier Hodaka Morishima zijn huis op een afgelegen eiland en verhuist naar Tokio. Daar raakt hij bevriend met een meisje dat het weer lijkt te kunnen manipuleren.

Wil je verder in de wereld van gender duiken? Bezoek dan ook de tentoonstelling ‘What A Genderful World’ in het Tropenmuseum. Op vertoon van je filmticket krijg je nu een tweede entreebewijs gratis!

 • Regisseur
  Makoto Shinkai
  Jaar
  2019
  Land
  Japan
  Duur
  111 minuten
  Gesproken taal
  Japan
  Taal ondertiteling
  Nederlands
 • Tweet this


Als bezoeker kun je aansluitend gratis naar: