Crock of Gold: A Few Rounds with Shane MacGowan (2020)

Crock of Gold: A Few Rounds with Shane MacGowan (2020)

IN-EDIT International Music Documentary Film Festival 2021 - NL Première

Cinema
voorverkoop:

Prijs € 11

Uitverkocht

Cineville gratis

Prijs € 0

Geldig voor Cineville

Dit programma wordt volgens de coronarichtlijnen georganiseerd. We volgen hierbij de actuele adviezen en regels van de overheid en het RIVM. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek: www.melkweg.nl/jouwbezoek. Cinevillepashouders kunnen een ticket te reserveren via info@melkweg.nl. Je kunt deze op vertoon van je pas vanaf 90 minuten voor aanvang tot 15 minuten voor aanvang op de dag van de voorstelling afhalen aan de kassa.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Crock of Gold: A Few Rounds with Shane MacGowan (2020)

IN-EDIT International Music Documentary Film Festival 2021 - NL Première

Online intro: Julien Temple

IN-EDIT is terug! De derde editie van het muziekdocumentairefestival vindt dit jaar plaats van 16 tot 20 juni op meerdere locaties, waaronder de Melkweg. Ook dit jaar zijn er weer vele mooie nieuwe muziekfilms te zien, zoals de Nederlandse première van 'Crock Of Gold: A Few Rounds with Shane MacGowan' van regisseur Julien Temple (The Filth And The Fury, The Great Rock 'n' Roll Swindle) en producer Johnny Depp, met online inleiding van Julien Temple!

Crock Of Gold volgt het turbulente leven van de legendarische Ierse singer-songwriter Shane MacGowan van The Pogues, de iconische Iers-Engelse Celtic punkband die traditionele Ierse folk combineert met de rauwe energie van punkrock.

Ruw, schaamteloos en zonder angst geven MacGowan’s nummers een reflectie weer van zijn leven waarin alcohol, God, verlossing en romantiek met elkaar verweven zijn en hem hebben gemaakt tot wie hij is. Zijn kijk op de wereld, gevoel voor humor en grote hoeveelheid kennis over geschiedenis, spiritualiteit en populaire cultuur worden overal gevangen door de kracht van de lens van Julien Temple. De film heeft de Special Jury Prize ontvangen op het San Sebastian International Film Festival.

 • Regisseur
  Julien Temple
  Jaar
  2020
  Land
  UK
  Duur
  124 minuten
  Gesproken taal
  Engels
  Taal ondertiteling
  Geen
 • Tweet this


Melkweg tipt