Curated by: Talks

Curated by: Talks

HiFi Sessies

Max

Prijs € 14,40

Wij volgen de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek: www.melkweg.nl/jouwbezoek

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Curated by: Talks

HiFi Sessies

Black Sun Empire / Lenzman / Nymfo / Dreazz / Nubian / PRSPCT / High Tea / WTF / Triple Vision

Tijdens Curated by: Talks nodigen we de top van de Nederlandse drum & bass uit voor een avond vol met panels. Met de Covid-19 beperkingen vinden we zo toch een manier om als hechte community weer eens samen te komen. Produceren, promoten en alles eromheen; het komt allemaal langs. Met o.a. Black Sun Empire, Lenzman maar ook promotors als PRSPCT, Nox en WTF. Vrijdag 28 augustus in de Max, bij de Melkweg. Met een zeer gelimiteerde capaciteit van 100 personen.

Dit programma maakt deel uit van de Melkweg HiFi Sessies. Tijdens de Melkweg HiFi Sessies presenteren we de beste elektronische muziek met diverse live performances, dj’s, producer talks, beat cyphers en meer. Dit in een intieme setting, waarbij ons soundsystem alle ruimte krijgt om de frequenties en bass-trillingen tot in je diepste vezels te laten doordringen. Ervaar geluid in zijn puurste vorm, zoals je hem tijdens een reguliere dansavond nooit hebt ervaren!

Jouw bezoek aan Melkweg
We ontvangen je graag! Wij volgen de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. Dat betekent dat er een aantal dingen zullen veranderen aan jouw bezoek. Voor iedereen geldt: houd rekening met elkaar en gebruik je gezond verstand. Bereid je goed voor en lees hier alles wat je moet weten over jouw bezoek.

 • 18:30 Deuren open
  19:00 – 19:45 Deel 1: Pioneers of drum & bass in The Netherlands w/ Dreazz & Nubian. Moderated by Rik Peters
  20:00 – 20:45 Deel 2: A look behind the scenes with the pro's w/ Black Sun Empire
  20:45 - 21:00 Quiz: Armpje op, armpje neer
  21:00 – 21:45 Deel 3: Drum & bass as Dutch export product w/ Lenzman, PRPSCT & Triple Vision. Moderated by Nymfo
  22:00 – 22:45 Deel 4: Future of drum & bass on Dutch dance floors w/ High Tea, WTF & NOX. Moderated by Alexander Witschge
 • Tweet this


Melkweg tipt