CUT_

CUT_

Amsterdam Dance Event

OZ

Prijs € 16,10*

Dit programma wordt volgens de coronarichtlijnen georganiseerd. Je dient daarom een geldig coronatoegangsbewijs te laten zien bij de ingang. We volgen hierbij de actuele adviezen en regels van de overheid en het RIVM. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek: www.melkweg.nl/jouwbezoek For this program a corona entry pass is required. We follow the guidelines of the government and RIVM. Here you can read what that means for your visit: www.melkweg.nl/en/yourvisit

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

CUT_

Amsterdam Dance Event

Support: The Policy

Het Amsterdamse elektronische duo CUT_ neemt je mee in een intieme wereld van mislukte liefde en kwetsbaarheid. Daartegenover staan broeierige sensualiteit en rauwe hoekige songs die hun blik op de maatschappij vertolken.  Een intense rit waarin ze je dicht tegen zich aantrekken en zacht in je oor fluisteren om je vervolgens weer de vloer op te slingeren met hypnotiserende beats. 

Het begon allemaal met een virale vertolking van Stromae's "Papaoutai" die zelfs werd gedeeld door de maestro zelf. Sindsdien bracht het duo meerdere EP's en een album uit. Invloeden van bands als Massive Attack, Flume, JamieXX, MØ zijn hoorbaar en worden gedreven door een constante zoektocht naar nieuwe geluiden en melodieën die de grenzen van wat een popnummer kan zijn verder opdrijven. Hun gloednieuwe single "Breathe" is net uit, en biedt een haarfijn voorproefje van wat zonder twijfel een bijzondere en memorabele ADE-editie gaat zijn!

Als support van de avond komt The Policy mee, dat housemuziek met een kunstzinnige draai maakt.Melkweg tipt