Dan Owen

Dan Owen

Upstairs

Prijs € 14,20*

Uitverkocht
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Dan Owen

Support: Gitta de Ridder

Dan Owen is een van de meest spannende nieuwe stemmen uit Groot Brittannië. Op zijn nieuwe single ‘Hideaway’ zet hij een indrukwekkend statement neer met zijn gewaagde en vastberaden nummer. Vol met blues riffs, en zijn volle soulvolle stemgeluid is het nummer bekendheid aan het vergaren door onder een online advertentie. Dan kwam in de spotlight met zijn debuut ‘Moonlight’die eerder dit jaar uitkwam. Hij speelde al veel live shows in uitverkochte zalen door Europa en staat deze zomer op grote festivals als Latitude en Barn On The Farm onder andere. Dit najaar start Dan aan zijn 17 shows tellende headline tour door Engeland en Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt