Dave Clarke Presents: DVS1 / Luke Slater / Paula Temple / Marcel Fengler / Anetha e.a.

Dave Clarke Presents: DVS1 / Luke Slater / Paula Temple / Marcel Fengler / Anetha e.a.

Amsterdam Dance Event

Max, OZ
voorverkoop:

Prijs € 35,65

voorverkoop leden

Prijs € 33,35

deurverkoop

Prijs € 37

deurverkoop leden

Prijs € 35

Minimumleeftijd: 18+

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Dave Clarke Presents: DVS1 / Luke Slater / Paula Temple / Marcel Fengler / Anetha e.a.

Amsterdam Dance Event

Artists A-Z: Anetha / Black Asteroid / Daniel Miller / Dave Clarke / DVS1 / Luke Slater / Marcel Fengler / Mirella Kroes / Mr Jones / Paula Temple / Live: Terence Fixmer

Technolegende Dave Clarke presenteert dit jaar voor de vijftiende keer zijn beruchte ADE nacht in Melkweg. Opnieuw heeft hij een line-up opgetrommeld die techno en electro moeiteloos in elkaar mixt.  Van de hypnotiserende grooves van DVS1 tot de genadeloze industrial sound van Paula Temple. Alle ingrediënten voor een intense clubnacht die je niet snel zult vergeten!    
 

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

Mr. Jones
Anetha
Daniel Miller
DVS1
Luke Slater
Mirella
Paula Temple
Terence Fixmer


Melkweg tipt