Dave Hause and the Mermaid

Dave Hause and the Mermaid

OZ

Prijs € 19,55*

Tickets

Houd rekening met de eventueel dan geldende coronamaatregelen.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Dave Hause and the Mermaid

Dave in the Hause

Nadat zijn grootste tour tot nu toe werd afgebroken vanwege de pandemie, keerde Dave Hause terug naar huis, naar zijn vrouw en zijn tweeling, klaar voor het volgende hoofdstuk.

In 2020 bracht hij Patty/ Paddy uit, een dubbel EP met twee van zijn favoriete songwriters, Patty Griffin en Patrick "Paddy" Costello van Dillinger Four. The Patty en Paddy EP volgde 'Your Ghost' op de hielen, een veelgeprezen protestlied geschreven door Hause met hulp van Amythyst Kiah en Kam Franklin. Van deze song over George Floyd, politiegeweld en wit privilege werd de opbrengst gedoneerd aan het Philadelphia Community Bail Fund.

Sinds Dave Hause, frontman van punkband The Loved Ones, zijn solocarrière begon,heeft hij de ene na de andere uitverkochte tour gedaan. Met een carrière van twee decennia en met inmiddelsvijf soloalbums op zijn naam, zet de in Philly opgegroeide punktroubadour Dave Hause zich voort in de stem en de traditie van klassieke Amerikaanse songwriters door onderwerpen als hoop, depressie, klimaatverandering, een afbrokkelende democratie en ouder worden aan te snijden. Zijn persoonlijke liedjes zijn altijd een zoektocht geweest naar overleven, over doorzetten tegen alle verwachtingen in, en dat allemaal op de fijne melodie met hoog meezing gehalte die de soundtrack definieert van de gebroken Amerikaanse droom.

Zaterdag 22 februari 2022 komt Dave Hause samen met zijn band The Mermaid en zijn support Mercy Union,  onze harten veroveren in Melkweg, liefhebbers van americana, punk, country en folk mogen deze fijne show niet missen.

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this

Melkweg tipt