Declan McKenna

Declan McKenna

OZ

Prijs € 18,15*

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Declan McKenna

support: Beaux

Het succes van Declan MecKenna werd een jaar geleden al voorspeld. Op Eurosonic 2017 was hij een absolute favoriet en afgelopen februari verraste hij het publiek van Blossoms als support act hier in de Melkweg. De songwriter schrijft politiek beladen nummers, maar weet ze om te vormen tot lichtvoetige indiepop liedjes. Het is een typisch Engelse Britpop geluid, met een gekke en eigentijdse twist. Zijn debuutalbum is al een paar keer uitgesteld, maar verschijnt nu echt binnenkort. Het werd geproduceerd door James Ford (o.a. Arctic Monkeys, Depeche Mode, Mumford & Sons en Foals). Hij tourt eerst nog langs alle festivals voordat hij in oktober in de OZ staat

BEAUX is een jonge Utrechtse indiepopband opgericht op de Herman Brood Academie. De liedjes hebben een fijn stemgeluid om bij weg te dromen en speelse melodieën om je nieuwe danspasjes op te oefenen. BEAUX onderscheidt zich door elektronische synthsounds gecombineerd catchy gitaarpartijen en zanglijnen. De eerste single 'I Don't Mind' uit werd door de radio meteen met enthousiasme onthaald. Op 9 september releaste BEAUX hun debuut EP 'Where This Could Go', (geproduceerd door Huub Reijnders) in een uitverkochte Cinetol in Amsterdam.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.
Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?
Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

BEAUX


Melkweg tipt