• Concert

Demob Happy

Upstairs

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 14,40
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Dit is het verplaatste programma van 5 april 2023. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum. Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

20:00 Doors 21:00 Demob Happy

De Engelse rockgroep Demob Happy kwam in 2018 met hun tweede plaat ‘Holy Doom’ met garage rock à la Royal Blood. Nu een aantal jaren verder maakt de band zich op voor de release van opvolger ‘Divine Machines’. Wat we kunnen verwachten een snufje Queens of the Stone Age branie; een vleugje glamour; een Lennon-achtig talent voor melodie

Inmiddels is de band al meer dan tien jaar actief en hebben ze meerdere carrière mijlpalen mogen behalen. Over hun debuut  Dream Soda zei NME: “the band balance heaviness with hooks, antagonism with hedonism”, en noemde DIY 2018’s Holy Doom “an absolute stormer”. Daarnaast ging de band nog op tour met Jack White, Royal Blood, Band of Skulls en The Amazons. Een aanrader dus voor de gitaarliefhebber!