Demon Slayer: Mugen Train (2020)

Demon Slayer: Mugen Train (2020)

Cinema
voorverkoop:

Prijs € 11

Cineville gratis

Prijs € 0

Geldig voor Cineville

Dit programma wordt volgens de coronarichtlijnen georganiseerd. We volgen hierbij de actuele adviezen en regels van de overheid en het RIVM. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek: www.melkweg.nl/jouwbezoek. Cinevillepashouders kunnen niet reserveren voor deze voorstelling.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Demon Slayer: Mugen Train (2020)

Melkweg brengt de beste anime naar het grote doek! Demon Slayer - Kimetsu no Yaiba - The Movie: Mugen Train is de eerste bioscoopfilm van de in Japan zeer populaire, gelijknamige mangareeks over een jongen die zich ontpopt tot demonenjager nadat demonen zijn familie vermoordden en zijn zus ontvoerden. De film is het vervolg op de televisieserie uit 2019 en was een groot succes in Japan met diverse bioscooprecords.

In de film hebben Tanjiro Kamado en zijn vrienden hun training in Butterfly Mansion afgerond en arriveren voor hun volgende missie op de ‘Mugen Train’ waar in korte tijd meer dan 40 mensen zijn verdwenen. Tanjiro, Nezuko en zijn vrienden Zenitsu en Inosuke verenigen hun krachten met de machtigste zwaardvechter van het Demon Slayer Corps, Flame Hashira Kyojuro Rengoku, om de demon aan boord van de “Mugan Train’ die op weg is zijn ondergang, te kunnen verslaan.

 • Jaar
  2020
  Land
  Japan
  Duur
  117 minuten
  Gesproken taal
  Japans
  Taal ondertiteling
  Nederlands
 • Tweet this