Dennis Lloyd

Dennis Lloyd

OZ

Prijs € 18,40*

Uitverkocht

meet & greet + merch item

Prijs € 47,75

VIP-package: Meet & Greet + merch item De VIP / M&G-tickets worden aangeboden op initiatief van de artiest. Melkweg is niet betrokken bij de samenstelling en inhoud van deze pakketten. Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Dennis Lloyd

support: Charlotte

De Israëlische zanger en multi-instrumentalist Dennis Lloyd komt naar Amsterdam! Zijn nummer "Nevermind" schoot met meer dan 500 miljoen plays in no time naar #1 van Spotify’s “Today’s Top Hits. Sindsdien gaat het hard met de 25-jarige zanger, die voor zijn debuut-EP 'Exident' inspiratie haalde uit een nare break-up. Het album werd lovend ontvangen en bevat fijne elementen van deep-house en energieke popsongs. Met steengoede tracks als "GFY", "Never Go Back" en "Nevermind" is duidelijk dat we met een groot nieuw talent te maken hebben. Don't miss this one!

Als support zal de Britse zangeres Charlotte de OZ opwarmen! Haar single 'Nervous' is een prachtige popsong waarin de zangeres haar frustraties uit over gemengde signalen.

Dennis Lloyd - Nevermind (Official Video)
Support: CHARLOTTE

Melkweg tipt