Diamante

Diamante

Q-Factory

Prijs € 16,10

Afgelast

Dit concert is wegens onvoorziene omstandigheden helaas afgelast. Het bedrag van de aangeschafte tickets en eventuele lidmaatschappen wordt automatisch teruggestort.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Diamante

Diamante weet wat het betekent om echt te schitteren! Met haar knalblauwe haar, imponerende stem, goed gevoel voor fashion en krachtige boodschap, brengt deze in Boston opgegroeide en in Los Angeles woonachtige Mexicaans-Italiaans-Amerikaanse zangeres nieuw leven in de alternatieve rock! Geïnspireerd op zowel P!nk als Guns N' Roses werkte ze jarenlang aan haar sound en trad ze  in jaar jonge jaren veelvuldig op in de kleine rockclubs op de Sunset Strip. Na uitgebreid getoerd te hebben met bands als Breaking Benjamin, Three Days Grace, en Shinedown straalt Diamante nu feller dan ooit en maakt ze haar oversteek naar Amsterdam voor een dikke show in de Q-Factory!

Voor de echte fans is er ook een extra VIP-pakket te koop, bestaande uit een akoestisch privéconcert van Diamante van 2 nummers, een tourposter en een een meet & greet. Dit pakket is exclusief toegangsticket. VIP tickets zijn hier te koop!

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this

Melkweg tipt