Dinosaur Pile-Up

Dinosaur Pile-Up

Upstairs

Prijs € 13,80*

Afgelast

Dit concert is helaas afgelast wegens een wijziging in het tourschema. Het bedrag van de aangeschafte tickets en eventuele lidmaatschappen wordt automatisch teruggestort.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Dinosaur Pile-Up

Deze Britse alt-rockband uit rock ’n roll city Leeds met als frontman zanger, songwriter en multi-instrumentalist Matthew Bigland laat zich niet graag in een hokje stoppen. Maar als we Dinosaur Pile-Up qua sound toch moeten omschrijven dan doen we dat als een cocktail van grunge en punk in de lijn van Foo Fighters, Weezer en Nirvana. Hoewel de line up van de band in de loop der jaren steeds wijzigde, is hun studiogeluid juist heel consistent als gevolg van het feit dat Bigland bijna alle instrumenten zelf bespeelde tijdens de opnames. Ze timmeren al sinds 2007 aan de weg en leverden onlangs hun vierde album af; 'Celebrity Mansions', dat verscheen op Parlophone Records.

Een bloedstollende mix van alternative rock bomvol rauwe energie, knoestige riffs en melodieuze refreinen en puntige songs. Dinosaur Pile-Up zorgt altijd voor puur en ruig feestje, deze mag je dus niet missen

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Spotify
  • Tweet this
Dinosaur Pile Up - Back Foot (Official Video)

Melkweg tipt