De Jeugd van Tegenwoordig

De Jeugd van Tegenwoordig

Max

Totaalprijs € 28,40*

Uitverkocht

Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent.

* Incl. € 25 ticketprijs voor leden. Incl. € 3,40 servicekosten. Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

De Jeugd van Tegenwoordig

Support: Bokoedro

Mogen wij je aandacht voor een persoonlijke boodschap van De Jeugd van Tegenwoordig: 

Wat was het Luek he, die mini concertjes afgelopen voorjaar? Bedankt voor alle liefde en romantiek die jullie hebben gestopt in en tijd en moeite die jullie hebben verspild aan het bemachtigen van een kaartje. De rijen in alle steden deden ons door en door verrote harten smelten. Jullie zijn te goed voor zowel ons als deze wereld. Een hoop fans moesten we teleurstellen, dat was niet Makkelijk (voor ons). 

Maar niet getreurd. Komend najaar razen we alsnog zoals een Torpedo door de Melkweg. Dus kom uit je Kutwoning en smokkel je Schietlood via je ondergoed mee naar binnen. Hoe? (Ha!) Kijk Ons Daar in jouw stadje. Kusjes en Warme Gevoelens, De Jeugd van T.

Bokoedro zal de support van De Jeugd verzorgen op 12 november!

De 17-jarige Schiedammer is een absolute cultheld in Soundcloud-rap land. Zijn unieke stijl en voorliefde voor duiven en de toekomst maken hem een van de interessantste nieuwkomers van de afgelopen jaren.  Zijn muziek is het beste te omschrijven als wavey, trap hiphop met een trippy sausje. Met zijn anthems ‘Dure Ta$$’ en ‘EL$A’ gaat hij ons klaarstomen voor het optreden van De Jeugd van Tegenwoordig!

  • 19:30 zaal open
    20:00 Bokoedro
    21:00 De Jeugd van Tegenwoordig
  • Spotify
  • Tweet this
De Jeugd Van Tegenwoordig - Sterrenstof
Bokoedro

Melkweg tipt