Dragon Ball Z: Battle of Gods (2013)

Dragon Ball Z: Battle of Gods (2013)

Cool Japan Anime: Anime Meets the Hip-Hop Culture

Cinema
voorverkoop:

Totaalprijs € 10,50*

Cineville gratis

Totaalprijs € 0

deurverkoop

Totaalprijs € 11

Geldig voor Cineville

Voor Cinevillepashouders is het mogelijk een beperkt aantal tickets te reserveren via info@melkweg.nl. Je kunt deze op vertoon van je pas vanaf 18:00 tot 19:15 op de dag van de voorstelling afhalen aan de kassa.

* Incl. € 9,15 ticketprijs. Incl. € 1,35 servicekosten.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Dragon Ball Z: Battle of Gods (2013)

Cool Japan Anime: Anime Meets the Hip-Hop Culture

Na de succesvolle reeks in het kader van de tentoonstelling 'Cool Japan' gaan we samen met Tropenmuseum door met het brengen van de beste anime naar het grote doek, met in september en oktober anime die een connectie hebben met de hiphopcultuur, met breakdancende samoeraikrijgers, dikke shōnen-actie en futuristische hitmen met pistolen.

Battle Of Gods is een vervolgfilm op de klassieke shōnen-serie van Toei Animation, gebaseerd op de manga van Akira Toriyama. Deze film is niet dan weer niet gebaseerd op de manga, maar Toriyama was wel nauw betrokken bij de productie en het verhaal speelt zich af tussen hoofdstuk 517 en 518 van de originele manga. 

Verscheidene jaren nadat Majin Buu is verslagen, is de rust wedergekeerd in het universum. De 'God van de vernietiging' en bewaarder van de balans in het universum, genaamd Bils, wordt wakker na een ellenlange slaap. Goku, opgewonden van het feit dat er na jaren van rust eindelijk weer een vijand is, wordt opgespoord door Bils. Ondanks King Kai's advies, gaat Goku het gevecht aan.

 • Regisseur
  Masahiro Hosoda
  Jaar
  2013
  Land
  VS, Japan
  Duur
  85 minuten
  Gesproken taal
  Japans
  Taal ondertiteling
  Engels
 • Tweet this
Dragon Ball Z Battle of Gods Trailer HD (English sub)

Melkweg tipt