Drain Gang

Drain Gang

Max

Prijs € 23*

Verplaatst

Dit programma kan vanwege de eerder aangekondigde maatregelen helaas geen doorgang vinden. Daarom zijn we genoodzaakt het te verplaatsen naar 19 juni. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor deze nieuwe datum. // Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent. Engels: This show is sold out, there are no tickets available anymore through are official selling partner Ticketmaster. Please pay attention: a lot of frauds are active on several buying platforms. We recommend only buying tickets from people you know

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Drain Gang

Het Zweedse Drain Gang, bestaande uit leden Bladee, Ecco2k, Thaiboy Digital, staan aan de wieg van een nieuwe muziekstroming dat wereldwijd zijn tentakels uitwerpt. In 2014 kwam hun obscure en futuristische r&b bovendrijven in de hiphopscene, en al snel ontpopten ze zichzelf als een ware cult in de muziek- en modewereld. 
 
Drain Gang verkoopt wereldwijd, zij aan zij met Yung Lean & Sad Boys, venues uit en ze hebben miljoenen streams in hun achterzak. Hun sound ontwikkelt constant, maar autotuned vocals op zware beats voeren de boventoon, geladen met een overvloed aan bas, dodelijke melodieën en gebroken ritmes. In 2017 stonden ze voor het laatst gezamenlijk in onze Upstairs en ditmaal is Drain Gang op 18 feb als collectief te zien in onze Max! 
  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this


Melkweg tipt