EUnderground: SHYGIRL / Astrid Sonne / Crystallmess e.a.

EUnderground: SHYGIRL / Astrid Sonne / Crystallmess e.a.

Presented by Subbacultcha

Upstairs, Cinema

Prijs € 17

Gratis voor We Are Public

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

EUnderground: SHYGIRL / Astrid Sonne / Crystallmess e.a.

Presented by Subbacultcha

SHYGIRL / Astrid Sonne / Crystallmess / Odete / Ohslo / BK Owusu / Lazergazer

EUnderground is een nieuw festival waar Melkweg en Subbacultcha de handen in één slaan om de diversiteit van het Europese muzieklandschap uit een te zetten.

We duiken diep in de Europese underground, met in de eerste editie: keiharde elektropop van Shygirl uit Londen, experimentele electronics van Astrid Sonne uit Kopenhagen, pakkende beats op hoog tempo van Crystallmess uit Parijs, industriële elektropunk van Odete uit Lissabon, bedroom R&B van Ohslo uit Groningen, en BK Owusu en LazerGazer uit Amsterdam!

Mede mogelijk gemaakt door Liveurope - een platform ter ondersteuning van concertzalen die opkomend Europees talent promoten. Op 26 en 27 september zal Liveurope haar 5-jarig bestaan vieren in Melkweg voor de tweede editie van het Liveurope-festival: twee dagen vol shows, meetings en conferenties die muziekprofessionals van 15 iconische Europese zalen samenbrengen.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet thisMelkweg tipt