Eason says C’mon In Tour by TOUCH Music Live

Eason says C’mon In Tour by TOUCH Music Live

Max

Prijs € 104,95*

Uitverkocht

Includes Eason’s new album [C’mon In~] to be collected on show date || Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Eason says C’mon In Tour by TOUCH Music Live

Kom dichterbij je favoriete artiest en geniet van muziek in haar puurste vorm. Dat is precies waar TOUCH Music Live over gaat. Voor de officiële lancering van het TOUCH Music Live concept zijn we verheugd om dit af te trappen met de meest prominente mannelijke zanger in de Chinese muziekindustrie, innovator en grootste in de Hong Kong muziekscene: Eason Chan. In oktober onthult hij zijn nieuwe Mandarijnse album genaamd ‘C’mom In’ en met zijn ‘Eason says C’mon in-tour’ nodigt hij je uit om dichterbij te komen in zijn prachtige wereld van muziek. Eason zal zijn promotietour in oktober en november doen door Europa en staat dan op een aantal intieme, maar iconische locaties.

Eason Chan is gekroond tot Hong Kong’s ‘New Generation Power’ in Cantopop na Samuel Hui en Jacky Cheung. Ook is Eason geprezen door ‘Time magazine’ als een voorloper en influencer in de Cantopop scene. Over de laatste tien jaar is Eason de leidende mannelijke zanger van zijn generatie geworden, onder andere door het winnen van de ene prestigieuze award na de andere.

Eason trapte zijn solo concert tour af in 1999. Hij nam zijn muzikanten mee op reis door continenten en zeeën om de wereldtours te beginnen met speciaal gethematiseerde concerten. Hierbij maakte hij een persoonlijk record van meer dan 300 shows. Hij was de eerste Chinese artiest die zong in The O2 Londen, Engeland, en brak hiermee een record namelijk het concert in 20 minuten laten uitverkopen.

Eason’s carrière is naar een ander niveau gestegen toen zijn geweldige prestatie in muziek officieel werd erkend door zijn alma mater in Engeland. Eason ontving met eer en trots een ‘Honorary Doctor of Arts’ gepresenteerd door Kingston University in 2014. 

  • 18:30 zaal open
    20:00 Eason says C’mon In Tour by TOUCH Music Live
  • Tweet this

Melkweg tipt