Elfie Tromp - NIET VANDAAG SATAN (maar wel vanavond)

Elfie Tromp - NIET VANDAAG SATAN (maar wel vanavond)

Amsterdam Fringe Festival

Max
€ 12,50

Gratis voor We Are Public

Tickets zijn verkrijgbaar via Fringe

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Elfie Tromp - NIET VANDAAG SATAN (maar wel vanavond)

Amsterdam Fringe Festival

Elfie Tromp

Dit is een show voor horrorliefhebbers en angsthazen! NIET VANDAAG SATAN (maar wel vanavond) is een ode aan angst. Een lofzang aan onze meest duistere drijfveer, op het podium gezet via het oorspronkelijke horrorgenre, zoals dat ontstond in de jaren ‘30 met de eerste Dracula-film.

Angst houdt de wereld draaiende,’ zei Louis Bourgeois, de wereldberoemde kunstenaar die met haar spinsculpturen elk kunstinstituut van belang in de wereld overnam.  Nooit eerder leek de wereld zo op de afgrond te staan; pandemie, recessie,  klimaatcrisis en vluchtelingtsunami’s zijn de dagelijkse realiteit geworden. We leven in angstige tijden.

De bovennatuurlijke monsters van de oude Hollywood-films hebben nu de gezichten van dictatoriale leiders gekregen en lone wolfs, ze zijn ongrijpbaar geworden als CO2-uitstoot en virusdeeltjes.

Heeft angst ook een goede kant? Of is het verraderlijk om naar je angst te luisteren? Wat is de juiste dosis angst voor een dagelijks bestaan?

Verwacht eigenzinnige monologen die reflecteren op de hedendaagse tijd. Muziek die je bloeddruk omhoog brengt. Een show die uitdaagt, prikkelt, onthult en uiteindelijk verzoend. Met elkaar. Met onszelf. En alles waar je bang voor bent.

  • 20.30 Zaal open
    21.00 Aanvang voorstelling
  • Tweet this
NIET VANDAAG SATAN (maar wel vanavond) bij Dit is M!